Over mij

Mijn naam is Timon Geerling, 23 jaar, eigenaar en trainer bij Tims Trainingen.


Sinds jongs af aan heb ik mij aangetrokken gevoeld tot het ondernemerschap. Dit zal mede komen door het zien van een vader en later ook een zus als ondernemer. Na het afronden van mijn Personal Training opleiding aan de AALO wilde ik dan ook niets liever dan voor mij zelf beginnen. In deze periode zaten wij nog aan het begin van Corona (maart 2020). De sportscholen waren dicht maar sporten was belangrijker dan ooit. Het idee kwam om sportlessen te geven en buiten was de enige optie. En dat buiten sporten? Dat bleek fijner dan gedacht!


Inmiddels is Tims Trainingen uitgegroeid tot een volwaardige sport bedrijf met in & outdoor mogelijkheden. Mijn missie is het nu geworden om zoveel mogelijk mensen aan het ''buiten sporten'' te krijgen. Na onderzoek en ervaring kan ik vertellen dat het gezonder en ook leuker is!


Zelf ben ik al jaren lang fan van kracht training. Het steeds zwaarder tillen, het zien groeien van je spieren en het zelfvertrouwen wat ermee gepaard gaat blijven mijn grootste drijfveren voor het beoefenen ervan. Deze passie deel ik het liefst en daarom bieden wij ook studio trainingen in de vorm Small Group (3 pers), Duo (2 pers) en Personal Training aan.


Wat jouw doel ook is...


Ik ben er van overtuigd jou te kunnen helpen!

Onze diensten

Bootcamp

In een gezellige groep buiten sporten in Purmerend

Small Group

Sport samen met vrienden, familie of kennissen (3 personen)

Duo Training

Sport samen met vrienden, familie of kennissen (2 personen) 

Personal Training

Sporten in een privé studio met 100% aandacht voor jou